Drachten, Helmhout 31

Friesland

| Groningen

| Drenthe

Verwarming zonder verbruikskosten
Van laadpalen, Airco tot zonnepanelen en uw groepenkast
Gasloos of besparen
Duurzame energie zelf opwekken

Zonnepanelen

Onze installateurs werken met de beste materialen waardoor u verzekerd bent van langdurige kwaliteit.
Contact
 • 15 Jaar ervaring in de PV-Industrie
 • Goedgekeurde producten voor de Nederlandse Markt!
 • 2 jaar Installatiegarantie
 • Bewezen kwaliteit
 • Eigen Installatieteams
 • Altijd maatwerk!

Plaatsen

Het laten plaatsen van zonnepanelen door Green-movement biedt verschillende voordelen.

We leveren hoogwaardige zonnepanelen en zorgen voor een professionele installatie. Door zonnepanelen door ons te te laten plaatsen, kun je je energiekosten verlagen, je afhankelijkheid van het elektriciteitsnet verminderen en je ecologische voetafdruk verkleinen. Bovendien biedt Green-movement uitgebreide garanties en after-sales service, waardoor je kunt rekenen op een betrouwbare en efficiënte werking van je zonnepanelensysteem.

Zonnepanelen

Zonnepanelen van DMEGC en Jinko hebben verschillende voordelen. DMEGC staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid, met efficiënte energieopwekking en een lange levensduur. Ze bieden ook uitstekende garanties en service. Jinko daarentegen staat bekend om zijn innovatieve technologie en hoge energieopbrengst, zelfs bij weinig licht. Ze hebben een breed scala aan producten en zijn wereldwijd erkend. Beide merken bieden betrouwbare prestaties en kunnen bijdragen aan lagere energiekosten en een duurzamere energievoorziening.

Zonnepanelen

Voordelen over Zonnepanelen

 • Volledige Offerte!

 • Uitstekende rendementen!

 • Altijd A-merken

 • Altijd een vaste contactpersoon op uw project

 • Uitvoering van A tot Z in eigen beheer!

Neem contact op

Veelgestelde vragen over Zonnepanelen

Wat zijn de voordelen van zonnepanelen van Green-Movement Installatietechniek?

Hoogwaardige zonnepanelen van topkwaliteit

Professionele installatie door ervaren experts

Verlaging van de energiekosten

Uitgebreide garanties en after-sales service

Montagesystemen

Een goed montagesysteem is een vereiste voor ieder degelijk zonnepanelensysteem, ook wel PV-systeem genoemd. Wij bieden u niet alleen de beste kwaliteit, maar ook een zo esthetisch mogelijk systeem. Bovendien zijn de gekozen systemen met gemak te plaatsen (door een installateur). Welk systeem uiteindelijk de beste optie voor u is, is afhankelijk van het materiaal van het dak of de ondergrond.

Welke omvormer?

Vraag of een toereikende omvormer wordt geleverd, zodat deze niet de opbrengst te vaak aftopt op zonnige dagen. Wij zullen altijd een doorrekening maken op basis van ligging van het dakvlak welke omvormer de beste prijs/prestatieverhouding heeft. Groter is daarbij overigens niet altijd beter, dat rekenen we dan graag voor.

In geval v

Batterij / Accu

Een thuis batterij voor zonnepanelen is de manier om de overdag opgewekte zonne-energie ook ‘s nachts te gebruiken. Daarmee hoef je minder stroom van het elektriciteitsnet te kopen als de salderingsregeling wordt afgebouwd, en ben je er zeker van dat je ook ‘s nachts pure, groene stroom verbruikt.

Zo’n zonnepanelen thuisaccu is er in verschillende soorten en maten. Wij adviseren u graag.

Garanties

Fabrieksgarantie omvormer: 5 of 10 of soms zelfs 20 jaar. Dit verschilt per merk en type

Fabrieksgarantie zonnepanelen: 10 of 12 jaar en soms tot wel 25 jaar.

Monitoring

Het monitoren van uw systeem is belangrijk. Hiermee kunt u namelijk de prestaties van uw systeem in de gaten houden en onverhoopte storingen tijdig detecteren.

Wij leveren verschillende zonnestroomsystemen met allen de mogelijkheid om de opbrengst via het internet te volgen. Hierdoor kunt u de prestaties volgen en toezien op de duurzame opbrengst en het rendement op uw installatie.