Drachten, Helmhout 31

Friesland

| Groningen

| Drenthe

Verwarming zonder verbruikskosten
Van laadpalen, Airco tot zonnepanelen en uw groepenkast
Gasloos of besparen
Duurzame energie zelf opwekken

Beveiligingstechniek

Onze installateurs werken met de beste materialen waardoor u verzekerd bent van langdurige kwaliteit.
Contact

“Voelt u zich onveilig”?

Green-Movement installatietechniek ontzorgt graag! Wij willen u beschermen tegen ongeoorloofde toegang, diefstal, vandalisme, brand en andere bedreigingen. Laat vanaf nu niks meer aan het toeval over en bescherm uw woning of bedrijfspand waar nodig. Of het nu om brandbeveiliging, toegangscontrole, inbraakbeveiliging of camerabeveiliging gaat. Green-Movement installatietechniek staat voor u klaar!

De mogelijkheden op het gebied van inbraakbeveiliging, camerabewaking, toegangscontrole en brandveiligheid ontwikkelen zich pijlsnel. Green-Movement installatietechniek garandeert u een goede, veilige en langdurige werking van de installaties die wij leveren. Wij willen het onze klanten zo makkelijk mogelijk maken. Daarom zorgen wij voor een geïntegreerd beveiligingssysteem waarbij controle en beheersbaarheid belangrijke aandachtspunten zijn. 

Beveiliging Inventarisatie

Elke situatie vraagt om een andere beveiligingsoplossing. Daarom starten wij vaak met een beveiliging inventarisatie om de risico’s te identificeren. Samen met u bekijken wij dan hoe we de risico’s in uw situatie tot het minimum kunnen beperken en daarmee u en uw eigendommen gaan beschermen. Op basis daarvan kunnen wij een oplossing aanbevelen. Wij nemen u graag de zorg uit handen en begeleiden daarom het totale traject van het ontwerpen, tot en met het installeren en opleveren van de systemen en de installaties daarvan. 

Onderhoudscontract

Ook na de plaatsing van uw installaties kunt u op ons rekenen voor het onderhoud en reparaties. Met een onderhoudscontract controleren wij jaarlijks al uw systemen en dragen wij zorg voor het onderhoud en de reparaties daarvan. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van een directe verbinding met een 24-uurs meldkamer en zijn wij 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar!

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Wat klanten zeggen over:
Green Movement

Werkspot
Fijne kennismaking met Green-Movement Installatietechniek. Snelle reactie op offerte aanvraag. Nette communicatie. Installatie verliep perfect, alles super strak en netjes geïnstalleerd. Zeer vriendelijke en vakkundige vakmannen.

PC

Pascal, Steenwijk
Werkspot
Heldere communicatie, Duidelijke voorwaarden en de klus is volledig en volgens verwachting opgepakt.

NJ

Nejat, Leeuwarden
Facebook
Met onze vaste installatiepartner Green Movement hebben we 14 laadplekkendgerealiseerd bij Crystalic. Bedrijven & bezoekers van Crystalic kunnen met elke gewenste laadpas hier gebruik van maken.

HO

Hos Oil, Leeuwarden

Beveiligingstechniek

Voordelen over Beveiligingstechniek

  • Geïntegreerde oplossingen voor totale beveiliging.

  • Energiezuinige technologieën voor duurzaamheid.

  • Efficiënte beveiligingsinventarisatie voor optimale bescherming.

  • Volledige ontzorging van ontwerp tot onderhoud.

  • Continue bereikbaarheid en 24 uur monitoring.

Neem contact op