Drachten, Helmhout 31

Friesland

| Groningen

| Drenthe

Verwarming zonder verbruikskosten
Van laadpalen, Airco tot zonnepanelen en uw groepenkast
Gasloos of besparen
Duurzame energie zelf opwekken

Inbraakbeveiliging

Onze installateurs werken met de beste materialen waardoor u verzekerd bent van langdurige kwaliteit.
Contact

“Een veilig huis, een veilig thuis”?!

Iedereen die een inbraak heeft meegemaakt zal er over mee kunnen praten wat het doet met het gevoel van veiligheid. Ineens begrijpt u dan wat het belang is van een veilig huis. Want zonder veilig huis, geen veilig thuis! 

Stelt u uw zelf eens voor, dat een ongenode gast zomaar ongepland uw huis binnen komt en aan uw spullen zit. Of nog erger; Die ongenode gast gaat aan de haal met spullen die voor u een emotionele waarde bezitten. Het is al verschrikkelijk als dit op klaarlichte dag gebeurt, terwijl u even weg bent. Maar moet u zich eens indenken als dit ’s nachts gebeurt terwijl u gewoon thuis in uw bed ligt te slapen…

Het is de grootste nachtmerrie van velen en de gevolgen zijn groot! U blijft zitten met een traumatische ervaring en verliest totaal uw gevoel van veiligheid in notabene uw eigen huis. Hoe kunt u ooit nog rustige slapen?

De plek waar u op uw kwetsbaarst bent, waar u ten alle tijde uzelf wilt zijn en waar u wilt kunnen ontspannen. Uw privé. Het bestaat ineens niet meer…

Green-Movement installatietechniek geeft u graag een veilig thuis! Als gecertificeerd beveiligingsbedrijf doen wij er alles aan om de kans op een inbraak zoveel mogelijk te beperken. Wel is het belangrijk om te vermelden dat inbraakbeveiliging nooit 100% gegarandeerd kan worden. Maar Green-Movement installatietechniek zal er alles aan doen om door middel van de juiste maatregelen die passen bij uw situatie de kans op inbraak zo klein mogelijk te maken. 

Wij starten altijd met de risicoklasseindeling. Hierbij stellen wij het inbraakrisico vast. Als dat helder is ontwerpen wij een goed doordacht en betrouwbare inbraakbeveiliging plan. Daaropvolgend zullen wij de best passende beveiligingsmaatregelen aan u adviseren. Indien u akkoord gaat, kunnen wij aan de slag met de installatie daarvan. Green-Movement installatietechniek installeert alleen gecertificeerde systemen. 

Inbraakbeveiliging voor bedrijven

We hebben het hier hoofdzakelijk over woningen gehad maar dit geldt natuurlijk net zo goed voor bedrijven. Het is zelfs zo dat verzekeraars steeds vaker een gecertificeerd inbraakbeveiligingssysteem aanbevelen of zelfs als eis stellen. Mocht dat bij u het geval zijn dan helpen wij u graag! Inbraakdetectie, toegangscontrole en camerabewaking; Wij draaien er onze hand niet voor om. Samen met u vinden we de best passende beveiligingsoplossing voor uw bedrijf en houden we ongenode gasten buiten de deur!

Het basisdoel van inbraakbeveiliging is het vroegtijdig signaleren van een poging tot inbraak. Er zal direct alarmering plaatsvinden naar een alarmcentrale zodat er actie ondernomen kan worden. 

Service en onderhoud

Dan komen we ook meteen uit bij de service en onderhoud. Preventief onderhoud van uw beveiligingssystemen is van groot belang. U wilt tenslotte wel dat alles naar behoren werkt wanneer die ongenode gast zich daadwerkelijk gaat aandienen. Bovendien voorkomt het onnodige meldingen. 

Met een onderhoudscontract controleren wij jaarlijks al uw systemen en dragen wij zorg voor het onderhoud en de reparaties daarvan. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van een directe verbinding met een 24-uurs meldkamer en zijn wij 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar! Wij registreren en coördineren storingsmeldingen, en geven uiteraard opvolging daaraan. Meestal kan de storing op afstand verholpen worden. Mocht dat niet het geval zijn dan komt een van onze medewerkers naar u toe. 

Wilt u meer informatie over inbraakbeveiliging of wilt u zich oriënteren naar de mogelijkheden voor u? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Wat klanten zeggen over:
Green Movement

Werkspot
Fijne kennismaking met Green-Movement Installatietechniek. Snelle reactie op offerte aanvraag. Nette communicatie. Installatie verliep perfect, alles super strak en netjes geïnstalleerd. Zeer vriendelijke en vakkundige vakmannen.

PC

Pascal, Steenwijk
Werkspot
Heldere communicatie, Duidelijke voorwaarden en de klus is volledig en volgens verwachting opgepakt.

NJ

Nejat, Leeuwarden
Facebook
Met onze vaste installatiepartner Green Movement hebben we 14 laadplekkendgerealiseerd bij Crystalic. Bedrijven & bezoekers van Crystalic kunnen met elke gewenste laadpas hier gebruik van maken.

HO

Hos Oil, Leeuwarden

Inbraakbeveiliging

Voordelen over Inbraakbeveiliging

  • Gecertificeerd inbraakbeveiligingsbedrijf voor veilig thuis.

  • 24/7 bereikbaarheid en snelle opvolging van storingen.

  • Jaarlijks preventief onderhoud van beveiligingssystemen.

  • Biedt maatwerk beveiligingsoplossingen.

  • Alleen installatie van gecertificeerde systemen.

Neem contact op