Drachten, Helmhout 31

Friesland

| Groningen

| Drenthe

Verwarming zonder verbruikskosten
Van laadpalen, Airco tot zonnepanelen en uw groepenkast
Gasloos of besparen
Duurzame energie zelf opwekken

Camerabeveiliging

Onze installateurs werken met de beste materialen waardoor u verzekerd bent van langdurige kwaliteit.
Contact

“Ik zie ik zie wat u niet ziet”…

Camerabewaking is een begrip geworden in ons dagelijks leven. Het is een belangrijk onderdeel van alle veiligheidsmogelijkheden die toegepast kunnen worden. Inbrekers worden met de dag slimmer en daar wilt u zich tegen wapenen. De tijd dat deze vorm van beveiliging alleen was voorbehouden aan overheidsinstellingen, banken, supermarkten en tankstations is al lang voorbij. Tegenwoordig zie je eigenlijk overal waar je kijkt camera’s en daarmee is het inmiddels een vertrouwde manier geworden om toezicht te houden. Ook particulieren plaatsen steeds vaker camera’s aan en rondom hun woning. 

Camerabeveiliging wordt gebruikt als middel om inbrekers, vandalen en andere criminelen af te schrikken. Ze hebben dus een preventieve werkingen. Daarnaast worden ze ingezet om bewijsmateriaal te verzamelen en dragen ze bij aan het gevoel van veiligheid. 

Beveiligingsplan

Toch is alleen de aanschaf van een camera en die aan uw muur bevestigen niet voldoende om een goede vorm van camerabeveiliging te bewerkstelligen. Uiteraard staan de beveiligingsexperts van Green-Movement installatietechniek altijd voor u klaar om u hierin te voorzien van een passend advies. Onze gecertificeerde installateurs weten precies waar een camera het beste tot zijn recht komt. Wanneer u met ons in zee gaat zullen wij eerst samen met u het doel van de installatie bespreken. Daaropvolgend zal Green-Movement installatietechniek een beveiligingsplan ontwerpen waarna een passend advies volgt met bijbehorende oplossing op maat. 

Dus of u nu voor uw bedrijf of uw woning op zoek bent naar een geschikte beveiligingsoplossing. Met een camerasysteem van Green-Movement installatietechniek zorgt u ervoor dat u met een gerust hart kunt gaan slapen. Een camera staat immers altijd aan en mist daardoor niks. Alle beelden worden opgeslagen op een harddiskrecorder en zijn ten alle tijden overal waar u internet heeft terug te bekijken. Zo bent u snel op de hoogte van wat er gaande is en kunt u actie ondernemen wanneer er iets niet in de haak is. 

Daarnaast heeft u met de beveiligingscamera’s, wanneer de inbreker toch besloten heeft om bij u in te breken, duidelijke beelden van wie de inbreker is en wat hij/zij ontvreemd heeft. Op deze manier heeft u een betere kans om de inbreker te pakken te krijgen. 

Verschillende beveiligingssystemen combineren

Naast diverse soorten beveiligingscamera’s bieden wij ook andersoortige beveiliging zoals inbraakbeveiliging, toegangscontrole en brandbeveiliging. Voor een krachtige beveiliging op alle fronten zijn deze verschillende beveiligingssystemen prima te combineren. Wilt u hier meer over weten neem dan gerust contact met ons op voor een beveiligingsadvies op maat. 

Wat klanten zeggen over:
Green Movement

Werkspot
Fijne kennismaking met Green-Movement Installatietechniek. Snelle reactie op offerte aanvraag. Nette communicatie. Installatie verliep perfect, alles super strak en netjes geïnstalleerd. Zeer vriendelijke en vakkundige vakmannen.

PC

Pascal, Steenwijk
Werkspot
Heldere communicatie, Duidelijke voorwaarden en de klus is volledig en volgens verwachting opgepakt.

NJ

Nejat, Leeuwarden
Facebook
Met onze vaste installatiepartner Green Movement hebben we 14 laadplekkendgerealiseerd bij Crystalic. Bedrijven & bezoekers van Crystalic kunnen met elke gewenste laadpas hier gebruik van maken.

HO

Hos Oil, Leeuwarden

Camerabeveiliging

Voordelen over Camerabeveiliging

  • Deskundig beveiligingsadvies op maat.

  • Preventieve werking, voorkomt inbraak en vandalisme.

  • Altijd live beeld en opnames terugkijken mogelijk.

  • Combineer verschillende beveiligingssystemen voor optimale veiligheid.

  • Betere kans om inbrekers te pakken door duidelijke beelden.

Neem contact op