Drachten, Helmhout 31

Friesland

| Groningen

| Drenthe

Verwarming zonder verbruikskosten
Van laadpalen, Airco tot zonnepanelen en uw groepenkast
Gasloos of besparen
Duurzame energie zelf opwekken

Toegangstechniek

Onze installateurs werken met de beste materialen waardoor u verzekerd bent van langdurige kwaliteit.
Contact

Houd ongenode gasten buiten de deur”…

Toegangscontrole is een belangrijk aspect van de beveiliging van een bedrijf. Het waarborgt namelijk de veiligheid van eigendommen, vertrouwelijke informatie, en niet te vergeten van de medewerkers. 

Elke organisatie beschikt over eigendommen en ruimtes. In sommige ruimtes ligt misschien vertrouwelijke informatie opgeslagen die niet voor ieders ogen bestemd is. Daarnaast wilt u natuurlijk niet dat bezoekers zonder dat u het weet in uw bedrijf rond neuzen. Op dat punt komt toegangscontrolebeveiliging om de hoek kijken. Het doel van toegangscontrole is namelijk het verlenen, weigeren en registreren van toegang tot een bepaalde ruimte of deur en op die manier ongenode gasten buiten de deur houden.

Om dit te realiseren zet Green-Movement installatietechniek verschillende toegangscontrolesystemen in zoals bijvoorbeeld een intercom, slagboom met kentekenherkenning of een toegangssleutelkaart. Zo’n toegangssleutelkaart is in allerlei verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Te denken aan een elektronisch slot met tag of druppel, pincodesystemen waarbij medewerkers met een unieke code toegang krijgen tot specifieke gebieden binnen het bedrijf, smartphone toegangscontrole, identificatie doormiddel van gezichtsherkenning of een vingerafdruk. Dit wordt ook wel biometrische toegangscontrole genoemd. 

Zo’n toegangscontrolesysteem registreert en controleert nauwkeurig wie, waar en wanneer toegang verkrijgt. Zo bent u dus altijd op de hoogte van de aan en afwezigheid van personen en voorkomt u dat mensen zich toegang verschaffen tot ruimten waarvoor zij geen bevoegdheid hebben. Ook bij calamiteiten komt dit erg goed van pas. U heeft immers zicht op de aanwezigen in het gebouw.

Advies op maat

Bedrijven moeten zorgvuldig nadenken over welk type toegangscontrolesysteem het beste bij hun behoeften past zodat hun gastvrijheid niet in het geding komt. Green-Movement installatietechniek zal samen met u het doel van de installatie bespreken en een passend advies met bijbehorende oplossing op maat aanbieden. Wij zijn in staat om de toegangscontrole systemen te plaatsen, storingen te verhelpen en onderhoud uit te voeren. Het is namelijk erg belangrijk om ervoor te zorgen dat de systemen goed worden onderhouden en regelmatig worden bijgewerkt om te voorkomen dat ongeautoriseerde personen toegang krijgen tot het bedrijf en de daarbij behorende gegevens.

Wenst u meer informatie of wilt u een oriënterend gesprek? Neem dan contact op met Green-Movement installatietechniek.

Wat klanten zeggen over:
Green Movement

Werkspot
Fijne kennismaking met Green-Movement Installatietechniek. Snelle reactie op offerte aanvraag. Nette communicatie. Installatie verliep perfect, alles super strak en netjes geïnstalleerd. Zeer vriendelijke en vakkundige vakmannen.

PC

Pascal, Steenwijk
Werkspot
Heldere communicatie, Duidelijke voorwaarden en de klus is volledig en volgens verwachting opgepakt.

NJ

Nejat, Leeuwarden
Facebook
Met onze vaste installatiepartner Green Movement hebben we 14 laadplekkendgerealiseerd bij Crystalic. Bedrijven & bezoekers van Crystalic kunnen met elke gewenste laadpas hier gebruik van maken.

HO

Hos Oil, Leeuwarden

Toegangstechniek

Voordelen over Toegangstechniek

  • Betrouwbare toegangscontrole op maat

  • Veilige bescherming van uw eigendommen

  • Compleet beveiligingsadvies voor uw bedrijf

  • Toegangscontrolebeveiliging tegen inbraak en diefstal

  • Real-time inzicht in aanwezigheid van personen

Neem contact op