Drachten, Helmhout 31

Friesland

| Groningen

| Drenthe

Verwarming zonder verbruikskosten
Van laadpalen, Airco tot zonnepanelen en uw groepenkast
Gasloos of besparen
Duurzame energie zelf opwekken

Over ons

“Passievolle installaties voor elke klus “

Installeren is mensenwerk. Iedere dag werken wij vol passie om de meest uiteenlopende projecten te realiseren voor onze klanten. Wij maken kleinschalige renovatie klussen zoals een aansluiting voor elektrisch koken maar realiseren ook grootschalige projecten voor grote bedrijven.

Dit doen we vol focus, met betrokkenheid en plezier. Dat maakt Green-Movement Installatietechniek tot uw betrouwbare partner.

Beveiligingstechniek

Green-Movement Installatietechniek bedient Friesland, Groningen en Drenthe op het gebied van  Beveiligingstechniek en is gespecialiseerd in inbraaksignaleringssystemen, camera observatiesystemen, toegangscontrole, bouwkundige beveiligingen realisatie en beheer van uw brand- en ontruimingsinstallatie. Wij verzorgen totaaloplossingen voor een veilige woon- en werkomgeving, inclusief onderhoudsplan.

Communicatie & IT

Green-Movement Installatietechniek denkt met u mee voor wat betreft een digitale transformatie. Dit kunnen wij ook draadloos inrichten met wifinetwerken en tevens verzorgen wij datanetwerken. 

Met behulp van een moderne werkplek krijgt uw organisatie altijd en overal toegang tot informatie en kunnen mensen slimmer samenwerken. 

Wij bieden Voip diensten en netwerkverbindingen zijn gegarandeerd met behulp van de nieuwste innovaties op het gebied van connectiviteit. Met slimme security technologie houden we data en collega’s veilig.

Installaties

Als je om je heen kijkt wordt het snel duidelijk hoe elektrotechniek en klimaattechniek jou elke dag helpt. De verlichting brand, je kookt elektrisch en de airco en/of warmtepomp zorgt voor de goede temperatuur. Alledaagse voorbeelden van installaties in je kantoor of woning die centraal geregeld worden en ervoor zorgen dat jij zonder na te denken vanzelfsprekend je dingen kunt doen. Om dit perfect te installeren zetten wij graag onze expertise in.

Duurzaamheid:

Green-Movement Installatietechniek levert technische oplossingen van professionele kwaliteit zoals Airco, Warmtepomp, Waterontharder of Zonnepanelen én randapparatuur tegen scherpe prijzen. 

Onze jarenlange ervaring vanaf 2011 helpt ons om de beste installatie bij u op kantoor of in uw woning te installeren. Wij beheersen de techniek van A tot Z om uw pand duurzaam in te richten. Zonnepanelen, Warmtepompen, Airco’s en boilers inclusief vakkundige installatie bestel je eenvoudig via Green-Movement Installatietechniek.