Drachten, Helmhout 31

Friesland

| Groningen

| Drenthe

Verwarming zonder verbruikskosten
Van laadpalen, Airco tot zonnepanelen en uw groepenkast
Gasloos of besparen
Duurzame energie zelf opwekken

Brandveiligheid

Onze installateurs werken met de beste materialen waardoor u verzekerd bent van langdurige kwaliteit.
Contact

“Veiligheid gaat boven alles”!…

Green-Movement Installatietechniek is een erkend installatie- en onderhoudsbedrijf voor o.a. brandbeveiligingssystemen. Wij maken zowel woningen als bedrijfspanden graag brandveilig. Een adequaat brandmeldsysteem is namelijk van levensbelang! Ze zijn onmisbaar in iedere omgeving.  

Brandbeveiligingsinstallaties voor bedrijven

Brandbeveiliging betekent het nemen van maatregelen om de kans op brand te verminderen en het beperken van de gevolgen van de brand indien deze toch is ontstaan. Dit kan gedaan worden door middel van rookmelders, brandblussers, sprinklers en brandwerende materialen. Een brandbeveiligingssysteem detecteert en meldt dus het brandgevaar. Daarnaast worden er maatregelen getroffen om het vuur te bestrijden of de schade te beperken. 

Wanneer er daadwerkelijk een brand ontstaat alarmeert een brandmeldinstallatie u zo snel mogelijk. Op die manier kunt u bij brand snel ingrijpen en handelen om erger te voorkomen. Zo blijft de schade beperkt. Als bedrijf bent u tenslotte verantwoordelijk voor de veiligheid van uw klanten, medewerkers en voorbijgangers.

Service en onderhoud

Wij nemen u graag de zorg uit handen en begeleiden daarom het totale traject van het ontwerpen, tot en met het installeren en opleveren van de systemen en de installaties daarvan. 

Ook daarna kunt u op ons rekenen voor het onderhoud, de inspecties en reparaties. Met een onderhoudscontract controleren wij jaarlijks uw brandmeldinstallatie en dragen wij zorg voor het onderhoud en de reparaties daarvan. Het is volgens NEN2654 zelfs wettelijk verplicht dat brandmeldinstallaties maandelijks worden gecontroleerd en daarnaast jaarlijks een onderhoudsbeurt krijgen. Als erkend onderhoudsbedrijf doen wij dit graag voor u! 

Nadat de onderhoudsbeurt is goedgekeurd wordt er een certificaat afgegeven. Op deze manier heeft u de garantie dat de werkzaamheden op de juiste manier zijn uitgevoerd. Mochten er problemen zijn, bent u bij ons verzekerd van een directe verbinding met een 24-uurs meldkamer en zijn wij 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar!

Brandveiligheid voor woningen

Red levens door het plaatsen van rookmelders! Het komt nog steeds regelmatig voor dat er brand ontstaat en dat de bewoners dit laat of te laat opmerken doordat ze het niet op tijd ruiken. Vaak is dit ‘snachts als iedereen slaapt. Een rookmelder waarschuwt u op het moment dat er brand uitbreekt. Op die manier kan er snel actie ondernomen worden en voorkomt u misschien een uitslaande brand. 

Sinds juli 2022 is het sowieso voor alle woningen in Nederland verplicht om rookmelders te hebben hangen. Voor nieuwbouwhuizen was dit al sinds 2003 verplicht. Dit geldt voor zowel huur- als koopwoningen. Bij huurwoningen is het de plicht van de verhuurder om een veilige situatie te creëren. 

Wanneer uw woning meerdere verdiepingen heeft, moet er op elke verdieping van begane grond tot en met de zolder een rookmelder geïnstalleerd zijn. Daarnaast moeten ook de ruimtes waar de vluchtroutes doorheen lopen voorzien zijn van rookmelders. Voor uw gemoedstoestand doen wij deze installaties graag voor u! Op deze manier bent u verzekerd dat de rookmelders op de juiste locaties correct geïnstalleerd zijn. Neem contact met ons op en wij bieden een oplossing!

Wat klanten zeggen over:
Green Movement

Werkspot
Fijne kennismaking met Green-Movement Installatietechniek. Snelle reactie op offerte aanvraag. Nette communicatie. Installatie verliep perfect, alles super strak en netjes geïnstalleerd. Zeer vriendelijke en vakkundige vakmannen.

PC

Pascal, Steenwijk
Werkspot
Heldere communicatie, Duidelijke voorwaarden en de klus is volledig en volgens verwachting opgepakt.

NJ

Nejat, Leeuwarden
Facebook
Met onze vaste installatiepartner Green Movement hebben we 14 laadplekkendgerealiseerd bij Crystalic. Bedrijven & bezoekers van Crystalic kunnen met elke gewenste laadpas hier gebruik van maken.

HO

Hos Oil, Leeuwarden

Brandveiligheid

Voordelen over Brandveiligheid

  • Erkend installatie- en onderhoudsbedrijf

  • Complete begeleiding van ontwerp tot oplevering

  • Jaarlijkse controle en onderhoud door erkend bedrijf

  • 24/7 bereikbaarheid en directe verbinding met meldkamer

  • Voorkom uitslaande branden door tijdige detectie

Neem contact op